Szolgáltatások

Intelligens ház

Az intelligens, más néven okos otthonok (smart home) olyan komplex épületautomatizálási megoldásokat tartalmaznak, melyek mindennapi életünket megkönnyíthetik. Az okos otthonok teljesen testre szabhatók, csupán elképzeléseink szabhatnak határokat! A smart home eszközök lakások, irodák, házak, ipari létesítmények új, szerves részét képző megoldások.

Az okos otthon koncepció többet nyújt az egyszerű épületautomatizálásnál. Az okos otthonok ismerik lakóik szokásait, figyelembe veszik a belső és külső környezetüket, együtt élnek Önnek és családjával.

Mire lehet képes egy okos otthon?

  • Telefonjának GPS adatai alapján automatikusan bekapcsolja a klímát, ha már közel jár otthonához
  • Automatikusan kezeli a redőnyöket és ha otthon tartózkodik a belső világítótestek intenzitását is hozzá tudja igazítani a sötétítők mozgásához
  • Betörés esetén a riasztórendszerrel együttműködve automatikusan lezárhatja a lakását
  • Távoli eléréssel, mobiltelefonról vagy tabletről is vezérelheti házát és annak minden berendezését. Indítsa el a mosogatógépet, mosógépet, vagy éppen indítsa be az öntözőrendszert. Nincsen rá ideje? Okos otthona akár magától is elvégzik ezeket a teendőket!

Okos otthon az okos embereknek!

Mire figyeljünk ha okos otthont álmodtunk meg magunknak?

Ha okos otthont építenénk, mindenképpen kérjük szakember segítségét, ugyanis az okos otthon koncepciónak már a tervezőasztalon meg kell születnie! A hagyományos villanyszereléshez képest, az okos otthonokban a különböző kapcsolókhoz és érzékelőkhöz gyenge áramú rendszert kell kiépíteni, ezért mindenképpen az alapos tervezés.

Javasoljuk, hogy már az építész és épületgépész kollégák bevonásakor keressen fel bennünket, hogy a teljes építési projektjét végig tudjuk kísérni!

Nem szeretne a részletekkel bajlódni, egyetlen elvárása, hogy új, okos otthona tökéletesen, kifogás nélkül működjön?

Keressen fel bennünket és egy kézből, szakértő gárdával kivitelezzük álmai intelligens otthonát!

 

Vissza