Szolgáltatások

Behatolásjelző rendszerek

Több éves tapasztalattal, kis- közép- és nagyvállalati referenciamunkáinkkal a hátunk mögött megbízhatóan, gyorsan és szakszerűen építjük ki a ránk bízott objektumok behatolásjelző rendszereit. Legyen szó pénzintézetekről, középületekről vagy múzeumokról, mindenre van hatékony védelmet nyújtó megoldásunk! Kérje segítségünket!

Behatolásjelző, azaz riasztórendszer megoldásaink között egyaránt megtalálhatók a vezetékes és vezeték nélküli rendszermegoldások is, melyeket úgy alakítunk ki, hogy azok az objektum maximális védelmét szolgálják. Munkánkban kiemelten fontosnak tartjuk a személyes kapcsolattartást, elképzeléseinek és elvárásainak megismerése miatt, így tudjuk a biztonsági rendszereinket professzionálisan kialakítani. NAGYON FONTOS! Kizárólag olyan biztonságtechnikai megoldásokat és módszereket tervezünk és telepítünk, melyekről tudjuk, hogy az ön érdekeit fogják szolgálni. A személyes konzultációkat követően biztonsági rendszereinek tervét átbeszéljük, az igényeknek megfelelően alakítjuk ki a tárgy-, tér-, héj- és területvédelmet, illetve ezen védelmi rendszerek kombinálcióiót az illetéktelen behatolások megelőzése érdekében.

A cél az emberi életek és a tárgyi értékek védelme!

Több éves tapasztalattal, a helyszínen vagy irodánkban díjtalan tanácsadással állunk megrendelőink segítségére, a legmegfelelőbb rendszer kiválasztásának megkönnyítése érdekében.

Eff-Eff, Novar, Honeywell, különböző név, ugyanaz a termék, változatlan minőség.

 

Behatolásjelző rendszerek, Beléptető rendszerek, Videó rendszerek, Tűzjelző rendszerek, SSS Siedle kaputelefonok, Intelligens ház megoldások.

 

Vissza