Rólunk

B-Terv 2002 Biztonságtechnikai Tervező és Kivitelező Kft.

A B-Terv 2002 Kft-t 2002. április 29-én 100%-os magyar tulajdonnal alapították. Egy évvel az alapítás után a gyorsan bővülő tevékenységi köröknek köszönhetően a társaság törzstőkéjét 66%-kal megnöveltünk. A vállalkozás indulásától különböző biztonságtechnikai rendszerekre specializálódtunk, rendszereink komponenseit vezető gyártóktól szerezzük be és ügyfelünk igénye szerint tervezzük, majd állítjuk össze. Ügyfélkörünkben megtalálhatók úgy magánszemélyek, mint nagy vállalatok, kereskedelmi cégek.

Fő tevékenységünk biztonságtechnikai rendszerek tervezése, telepítése, karbantartása, 24 órás műszaki ügyelete és eseti javítása.

Az évek során folyamatosan fejlesztjük cégünket, melynek köszönhetően több irodaház vagyonvédelmi rendszereinek karbantartására, telepítésére, bővítésére és javítására is minket kérnek fel. Tevékenységünk az elektronikus vagyonvédelem teljes területét lefedi. Igyekszünk ezen rendszerek innovációit követni, folyamatosan teszteljük, vizsgáljuk az újításokat, és a gyártók fejlesztéseiben is szerepet vállalunk. Folyamatosan képezzük magunkat azért, hogy a tervezésben és kivitelezésben is egyaránt az ügyfeleink számára a legmegfelelőbb rendszereket kínáljuk.

Amennyiben megbízható vagyonvédelmi rendszert építene ki, keresse a B-Terv 2002 Kft. csapatát!

 

Behatolásjelző rendszerek, Beléptető rendszerek, Videó rendszerek, Tűzjelző rendszerek, SSS Siedle kaputelefonok, Intelligens ház megoldások.

 

Vissza