Szolgáltatások

Behatolásjelző rendszerek

Több éves tapasztalattal, kis- közép- és nagyvállalati referenciamunkáinkkal a hátunk mögött megbízhatóan, gyorsan és szakszerűen építjük ki a ránk bízott objektumok behatolásjelző rendszereit. Legyen szó pénzintézetekről, középületekről vagy múzeumokról, mindenre van hatékony védelmet nyújtó megoldásunk! Kérje segítségünket!

Tovább olvasom...

 

Beléptető rendszerek

Gyors beléptetés, rövid sor, elégedett vendégek és alkalmazottak! Mutassa meg már a kapuban, hogy cége más. Modern, felkészült, jól működő! Termékeink között megtalálhatja az egy beléptetési ponttal rendelkező off-line beléptetők, a hálózatba köthető RS-485, illetve TCP/IP szabványt alkalmazó online beléptető rendszerek is.

Tovább olvasom...

 

Videó rendszerek

Bízza biztonsági kamerás rendszerét profikra és spórolja meg a későbbi kellemetlenségeket. Egy rosszul beállított, vagy gyenge minőségű kamera nem látja el funkcióját, probléma esetén nem készít bizonyíték erejű felvételeket. Biztosan megkockáztatja az olcsó megoldásokat? Videó rendszerek minőségi hardverekkel, gondos tervezéssel. B-Terv 2002 Kft.

Tovább olvasom...

 

Tűzjelző rendszerek

A Tűzjelző rendszer az egyik legfontosabb építőeleme minden fontos biztonságtechnikai rendszernek. Egy gondosan megválasztott és kiépített tűzjelző rendszer megbízható működést garantál, csak akkor riaszt ha ténylegesen probléma van. Felejtse el a tévesz riasztásokat, dőljön hátra és tudja értékeit biztonságban!

Tovább olvasom...

 

SSS Siedle kaputelefonok

Prémium minőségű kaputelefonok, kültéri egységek, lakáskészülékek a B-Terv 2002 Kft. kínálatában! Ne elégedjen meg a középszerűséggel, válasszon minőségi dizájn kaputelefon megoldásokat!

Tovább olvasom...

 

Intelligens ház

Új trend bontakozik ki a piacon: INTELLIGENS OTTHONOK! A megoldás nem csupán egy marketing szó, hanem egy konkrét, a mindennapi életet megkönnyítő szolgáltatáscsomag. Építkezik? Átalakít? Gondoljon a jövőre és a B-TERV 2002 Kft. segítségével valósítsa meg álmai otthonát, amely az ön kényelméért fog csendben dolgozni!

Tovább olvasom...

 

Vissza